Kleedkamerpraat bij de 30 van Amsterdam-noord

Vrijdag voor de wedstrijd belde ze van run2day dat mijn nieuwe wedstrijd schoenen waren binnen gekomen. Ben er meteen naar toegegaan om ze te halen de lunaracers van Nike. Jan winters moest al lachen bij bij het uitpakken namelijk Roze. Ik zit dus in de kleedkamer het verhaal aan de mannen te vertellen, staat in de hoek iemand in roze Herzog kousen. Ik zeg, dan vallen mijn roze schoenen nog mee. Hij reageerde niet en trok ook nog een roze pak aan om het compleet te maken.

Het bleek een engelsman te zijn die de grapjes over zijn outfit niet verstond. Een vriendin van hem is 30 jaar oud en heeft borstkanker. Hij is geld aan het op halen voor PINK RIBBON en gaat binnen kort in 10 dagen 420 km lopen van Groningen naar Maastricht. Mocht je Morphman willen volgen of iets doneren dan kan dat via www.morphman.nl of op www.prorun.nl

Izaak

MORPHMAN Journal #3 – The week that was…
09 september 2013

My ultra marathon training plan got even tougher as new muscle groups were located as I joined Nicole and her URBANICS Amsterdam crew on Tuesday night. Nicole thought it was a good idea for us to run up 17 floor’s of the Ramada Hotel.

Let’s just say the next morning I didn’t go for a run and was rather slow around the office!

Lees meer –>

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *