Altis 10-bestenlijst

altis_tienbestencover_2015Jaarlijks wordt de Altis Tienbestenlijst bijgewerkt en in gedrukte vorm verspreid. Hierin zijn per onderdeel en per categorie de tien beste prestaties uit de 54-jarige geschiedenis van Altis opgenomen. Voor een overzicht kan je hier (PDF) de meest recente editie downloaden waarin alle indoor- & outdooruitslagen t/m oktober 2015 zijn verwerkt

De online versie van de Tienbestenlijst is hier te bekijken. Naast de jaarlijkse gedrukte uitgave van het gewilde boekje kan iedereen nu ook overal ter wereld zien wie waar staat in de lijsten en wat je moet presteren om een plekje te stijgen. Het up to date houden van de prestaties gebeurt nu dus met slechts een kleine vertraging, waardoor nieuwe noteringen en verschuivingen binnen uiterlijk een paar dagen al online te zien zijn.

Via de dropdowns kan je je keuze maken voor de categorie en eventueel jaartal, waarna de specifieke onderdelen automatisch tevoorschijn komen. Ook is het mogelijk op naam te zoeken. Zo kan je precies zien in welke categorieën en op welke onderdelen iemand staat genoteerd.