Sponsoring

Op deze pagina vindt u informatie over de sponsors van de Altis Mastersgroep.

De Altis Masters groep heeft veel sponsormogelijkheden die in verschillende sponsorpakketten zijn gebundeld. Het is zowel mogelijk om eenmalig te sponsoren (bijvoorbeeld tot deelname aan een wedstrijd, aanschaf van materieel etc.) als voor een periode waarbij er verschillende nivo’s van exposure zijn (logo’s op kleding, website, andere communicatie, maar ook specifieke deelname aan gewenste wedstrijden, clinics etc.)

Mocht u interesse hebben om ook deze sterke mastergroep met ambitie te willen steunen d.m.v. sponsoring, neemt u dan alstublieft contact op door een email te sturen naar: sponsoring@altismasters.com. Wij nemen dat zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken en daar optimaal aan tegemoet te komen.

Bent u geïnteresseerd in sponsoring van onze groep, stuur dan een mailtje naar ons.

Runnersworld Amersfoort Official Supplier

Voor zowel de beginnende als de gevorderde loper zijn wij dé winkel waar je terecht kunt voor individuele advies en de beste producten. Wij hebben een zeer uitgebreide keuze uit topmerken in hardloopschoenen, kleding en accessoires. Ons winkelteam bestaat uit enthousiaste en ervaren hardlopers, met een ‘drive’ om een uitstekende service te verlenen. Je kan bij ons terecht voor een uitgebreide en professionele loopanalyse, waardoor je altijd van start gaat met de juiste schoen.

 

QWIN Supplements

(Q)WINNERS DON’T QUIT

QWIN is hét Nederlandse supplementenmerk voor iedere sporter en biedt supplementen die écht de support geven waar je lichaam om vraagt. Ontwikkeld in samenwerking met topsporters en op basis van wetenschappelijke kennis, zodat niets jou meer in de weg staat topprestaties te leveren!

Het assortiment bestaat uit verschillende supplementen, herstelshakes en energy gels waarvan een groot deel NZVT-gecertificeerd is.

QWIN is een merk van NutriSense.

 

 

SMA Midden Nederland

Voor inspanningstesten en sportmedische onderzoeken kunnen de Altis Masters terecht bij SMA.